EDİTÖRDEN - 5. Sayımız

• Tykhe Sanat ve Tasarım / e-Dergi
  • Tüm Duyurular

Editörden;

Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisi yoğun bir çalışma döneminden geçerek yeni sayısı ile siz değerli okurların karşısında yerini almıştır. Tykhe Sanat ve Tasarım Dergisinin bu sayısı Düzce Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültemiz ile Güzel Sanatlar Enstitümüzün değerli üyeleri ve lisansüstü öğrencilerinin çalışmalarını içerdiği için ayrıca özel bir önem arz etmektedir. Bu durumda, bu sayı özellikle seçici ve eleştirel okurların görüşlerine sunulmuş bir sayı olarak değerlendirilebilir.  Bu sayıda makaleleri yer alan yazarlarımıza, bu sayının çıkmasında hakemlik, yayın kurulu üyeliği, web sitesi ve grafiksel düzenleme gibi birçok yönlerden destekleyen bütün hocalarımıza teşekkür ederim. Yeni sayılarda buluşmak umuduyla iyi okumalar dilerim.

Doç. Dr. Burhan YILMAZ/ Editör

-----

Dergimizin 5. sayısına, üst menüdeki Arşiv > 2018 ARALIK sekmesinden ulaşabilirsiniz.